Sportmassage

Sportmassage is een stevige massage voor een snelle spierontspanning.  (Niet enkel voor sporters) Bij een sportmassage ligt de nadruk findbride review op het opwarmen en soepel houden jobitel van de spieren. Massage is vooral een belangrijke manier om herstelprocessen te bevorderen.

Sportmassage

Sportmassage

Omdat massage op een specifiek gebied kan worden gegeven kunnen lokale belastingsverschijnselen worden hersteld.

Sportmassage kan op twee verschillende manieren worden toegepast : voor of na een inspanning. De stimulerende massage wordt voor een inspanning gegeven en dient om een goede doorbloeding te verkrijgen. De spieren worden geschikt gemaakt voor de komende inspanning. De kans op blessures wordt hierdoor verminderd.

De sederende massage wordt na een inspanning gegeven. Dit is vooral bedoeld voor een versnelde afvoer van afvalstoffen en ontwatering van de spieren. Hiermee wordt het herstel bevorderd en eventuele spierpijn voorkomen.

Zoals eerder aangegeven en ondanks dat de naam anders doet vermoeden is sportmassage niet alleen geschikt voor sporters. Andere vormen xjobs van vrijetijdsbesteding bijvoorbeeld klussen, kunnen ook fysieke klachten veroorzaken.

De sportmassage kan ook op locatie gegeven worden.

Effecten van (sport)massage:

  • Verbetering van de doorbloeding
  • Verbetering van de spierspanning
  • Losmaken van findbride review verklevingen
  • Verbetering van de stofwisseling
  • Pijnbestrijding
  • Verbetering van het algemene welbevinden.

 

Voor een afspraak of meer informatie bel je 06 5195 9084  of stuur je een email naar astrid@massagepraktijk-debolst.nl.