Over Massagepraktijk De Bolst

Het doel van Massagepraktijk De Bolst is om de bewegingsvrijheid van mensen te bevorderen en blessures/klachten  te   verminderen/weg te nemen. Na een intakegesprek en functieonderzoek wordt er een behandeling op maat samengesteld.

Massagepraktijk De Bolst is centraal gelegen tussen Uden en Veghel.

Mijn naam is Astrid Rijkers. Na een aantal studies ben ik in Juni 2012 volledig afgestudeerd voor de opleidingen sportmassage, medische basiskennis en massage therapie. In mijn praktijk richt ik mij voornamelijk op de volgende disciplines: Sportmassage, kinesiotaping en stoelmassage.

Ik nodig u graag uit om op deze website meer te lezen over de verschillende disciplines.

 

Voor een afspraak of meer informatie bel je 06 5195 9084  of stuur je een email naar astrid@massagepraktijk-debolst.nl.